ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

Στο συνεργείο μας σας παρέχουμε την πληρέστερη υποστήριξη γύρω από τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.  Σας συμβουλεύουμε ως προς την αγορά, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των νέων σας ελαστικών καθώς και την αλλαγή χειμερινών - θερινών ελαστικών.


Η συμβουλή μας

Η γόμα των ελαστικών αυτοκινήτων φθείρεται ακόμα και αν το αυτοκίνητο κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα.  Για το λόγο αυτό πρέπει να αλλάζετε τα ελαστικά σας το αργότερο κάθε 4 χρόνια, ακόμα και αν το προφίλ δεν έχει φθαρεί σχεδόν καθόλου.  Την πραγματική "ηλικία" των ελαστικών σας την αναγνωρίζετε από την τετραψήφια ένδειξη DOT: Τα πρώτα δύο ψηφία αντιστοιχούν στην εβδομάδα και τα τελευταία δύο στο έτος κατασκευής. Π.χ. η ένδειξη "2600" αντιστοιχεί στην 26η εβδομάδα του έτους 2000.

Τα ελαστικά είναι το Α και το Ω της ασφαλούς οδήγησης. Είτε πρόκειται για νέα ελαστικά, ζάντες ή απλά την επισκευή ενός ελαστικού έχουμε τη λύση για κάθε όχημα.

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Τα ελαστικά παντός καιρού είναι κατάλληλα για χρήση όλες τις εποχές του χρόνου. Ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά τόσο των θερινών όσο και των χειμερινών ελαστικών και προσφέρουν μία μοναδική λύση για όλες τις εποχές του χρόνου.

Ωστόσο σε περιοχές με βαρύ χειμώνα ενδείκνυται η χρήση χειμερινών ελαστικών για μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση.

 

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα ελαστικών παντός καιρού ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των πελατών μας.

 

 

ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 

ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Τα θερινά ελαστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται άριστα στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και  τα "φοράμε" Άνοιξη και Καλοκαίρι. Τους υπόλοιπους μήνες "φοράμε" τα χειμωνιάτικα μας, τα χειμερινά ελαστικά.

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα θερινών ελαστικών ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των πελατών μας.


Δείξτε το καλό σας προφίλ

Συνιστούμε την αλλαγή των θερινών ελαστικών όταν το προφίλ τους πέσει κάτω από τα 3 mm. Πως μπορείτε να διαπιστώσετε το σωστό προφίλ των θερινών ελαστικών σας; Πολύ απλά!Πάρτε ένα νόμισμα 1€ και τοποθετήστε το μέσα στο αυλάκι με το μικρότερο βάθος. Εάν εξαφανίζεται το δαχτυλίδι με τα αστέρια έχετε ακόμα περιθώριο για την αλλαγή.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί το σωστό ελαστικό και να απολαύσουμε τον ήλιο και το καλοκαίρι.

 

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Τα χειμερινά ελαστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται άριστα στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και  τα "φοράμε" από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάρτη. Τους υπόλοιπους μήνες "φοράμε" τα καλοκαιρινά μας, τα θερινά ελαστικά.

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα χειμερινών ελαστικών ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των πελατών μας.

 

Δείξτε το καλό σας προφίλ

Συνιστούμε την αλλαγή των χειμερινών ελαστικών όταν το προφίλ τους πέσει κάτω από τα 4 mm. Πως μπορείτε να διαπιστώσετε το σωστό προφίλ των χειμερινών ελαστικών σας; Πολύ απλά! Πάρτε ένα νόμισμα 2€ και τοποθετήστε το μέσα στο αυλάκι με το μικρότερο βάθος. Εάν εξαφανίζεται το δαχτυλίδι με τα αστέρια έχετε ακόμα περιθώριο για την αλλαγή.

 

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί το σωστό ελαστικό και να δαμάσουμε τον χειμώνα.

 

 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ελέγχει όλη τη γεωμετρία αξόνων του αυτοκινήτου και ανιχνεύει ακόμη και τις μικρότερες αποκλίσεις.